On i quan repartim?

A partir de que s’hagi confirmat el pagament i el client hagi rebut el correu de confirmació de la comanda, aquest rebrà el producte en un termini màxim de 48 hores si el lliurament es realitza dins del territori Español. Actualment, servim comandes a tota la península (ara com ara, no realitzem enviaments a Balears, Canàries, Ceuta o Melilla).

Per a totes les localitats, l’enviament es realitzarà en un termini de 24-48h laborables. Festius Nacionals, dissabtes i diumenges no es fan lliuraments.

La comanda realitzada el Divendres abans de la 13h es lliura el Dilluns següent i si la comanda es realitza el Divendres després de la 13h, serà lliurat el Dimarts.

Com puc comprar?

En el moment de realitzar una comanda a la nostra Botiga Online, el client haurà d’afegir el producte que desitgi al “carret de la compra” i efectuar la compra. Les dades personals que ens faciliti seran utilitzats pels serveis sol·licitats, i es respectarà els drets que recull la Llei orgànica de Protecció de Dades de Caràcter Personal dins del marc de la legislació espanyola. Les dades personals facilitades hauran de ser veraces i exactes. L’usuari que introdueix les dades, és el responsable únic i final de la veracitat de la informació subministrada i de les modificacions d’aquests.

Quines són les formes de pagament?

Nous de Palau accepta pagaments mitjançant Reemborsament i Targeta de Crèdit. La compra no es començarà a processar fins que no s’hagi rebut el pagament. Les dades facilitades per part del client estan protegits sota el protocol de seguretat propi de l’entitat bancària a la qual pertany, ja que és ella la que recapta les dades i compta amb les mesures necessàries per a garantir la màxima seguretat d’aquests.

Com sé que la meva comanda s'ha efectuat correctament?

Una vegada efectuada i finalitzada la compra, el client rebrà un email de confirmació on es detallaran totes les dades de la seva comanda. Si us plau, si no rebés aquest missatge, posi’s en contacte amb nosaltres a través del correu electrònic depalau@nousdepalau.com o trucant al 973 601 892 (Horari atenció al client 9h-13h /16h-19h)

Si la comanda s'endarrereix, què puc fer?

Nous de Palau es compromet a complir aquestes condicions de lliurament, sempre que hi hagi disponibilitat de la mercaderia. De no haver-hi estoc s’avisarà amb el temps estimat del retard, podent-se retornar l’import si així ho desitja el client (veure procés de devolució).

L’Empresa no es responsabilitza del retard de la comanda per problemes de tercer, (per exemple, l’empresa de transport en aquest cas MRW).

Puc retornar una comanda?

Si la comanda li arriba trencat o en males condicions, haurà d’enviar-nos una una fotografia presa el mateix dia del lliurament per email a depalau@nousdepalau.com, i es procedirà a l’estudi i seguidament ens posarem en contacte amb el client.

  • Totes les despeses que genera la devolució, inclòs el transport d’aquests articles correran per compte del client.
  • Els articles retornats correctament i sense danyar es reemborsaran en la mateixa targeta de crèdit amb la qual es va comprar la comanda i excloent les despeses d’enviament per a tots els enviaments.

El producte ha d’estar en el mateix estat en què es va lliurar i haurà de conservar el seu etiquetatge original.

Puc realitzar una comanda per telèfon?

Actualment només pots realitzar la teva compra a la botiga online o presencialment a través de la nostra botiga física. Si tens qualsevol dubte, pots contactar amb nosaltres via e-mail depalau@nousdepalau.com i t’ajudarem.